Hs-racing's handelsbetingelser


Priser og særlige tilbud

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter. Leveringsomkostningerne opkræves pr. pakke og varierer afhængig af antal af varer, varetype, vægt og volumen. Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet. Vi bestræber os på at pakke i så få antal pakker som muligt.

På udvalgte varer/kategorier er leveringen gratis ved køb over et bestemt beløb. Dette fremgår altid af hjemmesiden.

Der tages altid forbehold for tastefejl, udsolgte varer, prisændringer fra leverandørerne samt ændringer i dansk moms og afgifter.

 

Betaling

Der kan betales med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/MasterCard og Visa Elektron. Der betales pt. ingen kortgebyr på hjemmesiden.

Pengene bliver reserveret på din konto ifm. at ordren lægges på HS-Racing.dk. Vi trækker dog først pengene på din konto, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse. I forbindelse med del-leverancer trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske leverance. Hvis det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance. Fakturaen sendes via e-mail. Fakturaen indeholder ikke følsomme oplysninger, det vil dog altid fremgå, at varerne er betalt med Dankort/kreditkort og af hvem.

 

Sikkerhed ved betaling

Ved betaling vil overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb ske i krypteret form via PBS-godkendt software. HS-Racing.dk gemmer ikke dine oplysninger. PBS har certificeret HS-Racing.dk til at anvende denne betalingsform, og det er derfor sikkert at betale med kreditkort.

Vi benytter kryptering så dine informationer er beskyttet mod tredjepart. Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling. Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage hvis:

• Varen ikke leveres.
• Du benytter dig af din fortrydelsesret – se afsnittet nedenfor.
• Der hæves penge fra din konto, uden din forudgående accept.

 

Personoplysninger

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på HS-Racing.dk. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mail-adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen, og dine oplysninger vil herefter blive slettet.

 

Levering

Der leveres kun til adresser i Jylland og til adresser på brofaste øer i Danmark – dette vil fremgå, når du forsøger at gennemføre din bestilling. Du kan vælge at få dine bestilte varer leveret direkte til din privat- eller firmaadresse.

Når varerne sendes af sted fra vores lager modtager du en e-mail med en faktura for de afsendte varer. Kan vi ikke sende alle dine varer på samme tid, modtager du kun en faktura for de varer, der er afsendt. Evt. resterende varer på din bestilling vil du modtage faktura for, når de efterfølgende afsendes.

 

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af, om den bestilte vare er på lager og hvilken transportør der er tilknyttet varen. Det vil altid fremgå på varens side, hvornår en given vare kan leveres.

Bemærk: Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i spidsbelastede perioder.

 

Fortrydelse af køb og returnering

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Ved enkelte produkter ophører fortrydelsesretten dog, når leverandøren går i gang med at behandle bestillingen. Produkter, der sælges med montage, betragtes som tilpassede produkter, hvor der ingen fortrydelsesret er, efter at montering af varen er påbegyndt.

Ved fortrydelse skal varen være i væsentligt samme stand som ved modtagelsen, og varen skal returneres i original og intakt emballage. Forbrugsstoffer og rettighedsbetingede produkter tages kun retur i ubrudt original emballage – dvs. varen må ikke have været taget i brug.

Du kan gøre din fortrydelsesret gældende ved at nægte modtagelse af varen, ved at aflevere den tilbage til HS-Racing.dk Koldingvej 142b, 7100 Vejle. Husk altid at medbringe eller medsende faktura både ved returnering og fortrydelsesret. Ved returnering tilbagebetales varens pris samt evt. kortgebyr. Som kunde hæfter du selv for omkostningerne ved returnering af varen.

Kontakt os på rh@hs-racing.dk eller på telefon 20 67 38 48.

 

Reklamation - guide til defekte varer?

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel.

Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtigt eller uautoriseret reparation eller brug. Reklamation kan ske i butikken på Koldingvej 142b, 7100 Vejle. Når du henvender dig i butikken skal blot medbringe varen og fakturaen, der gælder som din bon.

Transportskader
Når du modtager dine varer, skal du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt HS-Racing.dk og meddel, at du har afvist varen. Alle transportskader skal meddelelses straks ved modtagelse.

Sådan håndterer du en defekt vare
Varen medbringes i butikken på Koldingvej 142b, 7100 Vejle sammen med fakturaen, hvorefter varen vil blive kontrolleret.

 

 HS-RACING
18.07.2012, Hobbywing 1/8th ESC
XERUN 150A ESC fra Hobbywing ankommer hos HS-Racing ...

Red RC
16/06, Bruno Coelho double at inaugural GTS race
Last weekend was the first race of the new-for-2021 GT Series (GTS) at the fantastic Vallelunga RC track in Italy. With ...

HS-RACING  •  Koldingvej 142B  •  7100 Vejle | Åbningstider: Lørdag kl. 10.00-14.00 | 20673848  •  rh@hs-racing.dk
Sitemap | Admin